Skip to main content

Lite om våra olika behandlingar

Hos oss får du alltid en bra klippning, färgning osv. Vi är väldigt måna om våra kunder och alla vi som jobbar på Ansa älskar vårt yrke och att göra ett bra jobb.

Avfärgning

Avfärgning/färgkorrigering alltid inkl. Olaplex: 890 kr/h. Vi bokar minst 6 h för avfärgning och klipp, men ofta tar det ännu längre tid. Man kan inte heller alltid få det önskade slutresultatet på bara ett behandlingstillfälle. Men vi tar hand om ditt hår på bästa sätt och med de finaste produkterna, och tonar så klart över oönskade gula/orangea nyanser för att få ett fint slutresultat. Boka alltid konsultation i god tid inför en färgkorrigering/avfärgning för att få en bedömning ang. vad man kan uppnå och hur lång tid det kan ta.

Frans- och brynfärgning

Vi färgar gärna fransar och ögonbryn, även ögonbrynsplockning. Funkar ofta bra att göra även under en hårfärgnings­behandling.

Färga håret, slingor och balayage

Färgning, slingor och balayage är lite av vår specialitet, vi vill verkligen att alla våra kunder ska vara 100 % nöjda. Läs mer om färgning, slingor, balayage och foilayage.

Även de som färgat sig själva hemma brukar kunna få bra resultat med hjälp av de fina produkter vi använder, t ex Olaplex, som skyddar håret om det t. ex. behöver en avfärgning också. Och resultatet kan bli en snygg ljusbrun eller blond nyans utan oönskade röda eller gula skiftningar. Men tänk på att det ofta kan ta mer än ett behandlingstillfälle att gå från mörk till blond.

Färgning av barn/ungdom
Vi färgar inte hår (hårbotten) på barn under 16 år. Vi kan göra slingor, balayage och liknande på yngre, där färg/blekning inte kommer i kontakt med huden, men bedömning görs i samråd med vårdnadshavare, ring alltid för bokning om det gäller minderårig. Och om du är under 18 år måste målsman vara närvarande vid konsultationen. Facetime eller Messenger funkar också. Läs mer här ang. risken för att utveckla allergier

Hårförlängning

Vi jobbar också en hel del med extensions, vi använder oss av löshår med mycket bra kvalitet. Inför en hårförlängning gör vi en noggrann konsultation för att kunna beställa hem rätt hår. Tänk på att ev. färgning av det egna håret bör göras innan man beställer löshåret för att få exakt rätt nyans!
Läs mer om hårförlängning och se priser här.

Håruppsättning / brudklädsel

Naturligtvis fixar vi även frisyrerna till festen, balen och bröllopet. Inför en håruppsättning eller brudklädsel kan du komma på en konsultation och även göra en provuppsättning om du önskar.

Keratin / proteinbehandling

Indianoil/Sayran/Four reasons
Uppbyggande behandling mot frissigt hår. Helt utslätande eller behåll en viss lockighet. Håller i 3–6 månader. Boka konsultation keratin/proteinbehandling 15 min eller ring innan du bokar denna behandling. Utförs av Elvira, Helena och Gabi. Naturligtvis är våra fina Keratinbehandlingar Indianoil, Sayran och Four reasons godkända i Sverige och fria från alla förbjudna ämnen.

Klippningar

Damklippning, herrklippning, barnklippning … Alla är välkomna. Det brukar funka bra med barnklippning hos oss, vi gillar barn.

Drop-in-klippning har vi alltid i mån av tid – vardagar mellan kl. 10 och 15 kan du få en billig klippning: 450–495 kr om du kommer på dropin och det finns tid.

Vi har även elevklippning: På klippning, färgning, slingor, permanent osv. är det halva priset, 10 % eller 20 % rabatt beroende på hur långt de har kommit i sin utbildning.

Studentrabatt 10 % på ordinarie priser (ej drop-in eller elevklippning) gäller vardagar till kl. 15.

Permanent

Permanent borde fler testa, även killar! Lite beach-waves bara eller lockar.

Boka idag

Ring 031-167759 eller boka genom länken nedan. Varmt välkommen till Ansa. Vi finns på Kristinelundsgatan i Göteborg.

 

Boka